Ai nevoie de ajutor? Sună la 0245210105 sau scrie-ne la office@printerzone.ro, L-V 9-17. Comandă Acum!
**Imaginile prezente in magazin sunt strict cu caracter informational, de accea va aducem la cunostinta ca exista posibilitatea ca produsele sa aiba mici diferente fata de cele listate in site.**

HP Imprimanta HP LaserJet MFP M234sdn

735,42 RON
Un echipament MFP de înaltă productivitate, care asigură cea mai rapidă imprimare faţă-verso din această clasă, un alimentator automat şi aplicaţia HP Smart, cu care faci economie de timp. Contează pe o experienţă fără probleme datorită configurării simplificate.
 
La comanda

Data de livrare: Marti, 20.08.2024

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 6GX00F Ai nevoie de ajutor? 0245210105
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificații
  • Review-uri (0)

Cea mai rapidă imprimare faţă-verso din această clasă
Accelerează imprimarea documentelor cu mai multe pagini cu cea mai mare viteză de imprimare faţă-verso din această clasă.
Dimensiuni reduse. Performanţe mari.
Un dispozitiv LaserJet atât de compact, încât încape aproape oriunde.
Creşteţi productivitatea
Accelerează activităţile folosind scanarea şi copierea automate.
Instalare fără probleme
Începi rapid lucrul cu configurarea simplă care te ghidează la fiecare pas, cu aplicaţia HP Smart.
Scanare uimitoare, acum pe smartphone
Beneficiezi de scanare de înaltă calitate. Partajezi prin Dropbox, Google Drive, e-mail sau cloud, practic de oriunde.
Imprimarea tocmai a devenit mai eficientă
Accesezi şi imprimi rapid documente şi imagini de pe smartphone, din Dropbox şi Google Drive.
Calitate laser legendară
Cu aplicaţia HP Smart, economiseşti timp trimiţând faxuri mobile de pe smartphone, tabletă sau PC.
Butoane cu ghidare inteligentă
Gestionează simplu activităţile cu ajutorul butoanelor cu ghidare inteligentă pentru o experienţă intuitivă. Butoanele apar numai când este necesar.
Protecţie pentru firme
Obţii caracteristici de securitate esenţiale pentru a-ţi proteja intimitatea şi controlul, inclusiv criptare de bază şi protecţie prin parolă.
Dispozitiv pornit când ai nevoie şi oprit când nu ai nevoie
Fă economii de energie cu tehnologia HP Auto-On/Auto-Off, care porneşte imprimanta când ai nevoie de ea şi o opreşte când ai terminat de imprimat.

Informatii suplimentare si pe website-ul producatorului.:

Funcţii Imprimare, copiere, scanare
Viteză de imprimare alb-negru (ISO, A4) Până la 29 ppm 1
Prima pagină alb-negru imprimată (letter, din modul 'pregătit') As fast as 6.9 sec 2 ( 3 Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.)
Prima pagină alb-negru imprimată (A4, din modul 'pregătit') În numai 7 s 2 ( 3 Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.)
Prima pagină color imprimată (letter, din modul 'pregătit') 2 ( 3 Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.)
Prima pagină color imprimată (A4, din modul 'pregătit') 2 ( 3 Valori măsurate utilizând ISO/IEC 17629. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.hp.com/go/printerclaims. Viteza exactă depinde de configuraţia sistemului, de aplicaţia software, de driver şi de complexitatea documentului.)
Imprimare duplex Auto duplex
Volum de lucru (lunar, 'letter') Up to 20,000 pagesPână la 20.000 pagini (Ciclul de funcţionare este definit ca numărul maxim de pagini pe lună imprimate ca imagini. Această valoare oferă o comparaţie a capacităţii de producţie în relaţie cu alte dispozitive HP LaserJet sau HP Color LaserJet şi permite repartizarea corespunzătoare a imprimantelor şi echipamentelor MFP pentru a satisface cerinţele persoanelor sau grupurilor conectate.)
Volum de lucru (lunar, A4) Până la 20.000 pagini (Ciclul de funcţionare este definit ca numărul maxim de pagini pe lună imprimate ca imagini. Această valoare oferă o comparaţie a capacităţii de producţie în relaţie cu alte dispozitive HP LaserJet sau HP Color LaserJet şi permite repartizarea corespunzătoare a imprimantelor şi echipamentelor MFP pentru a satisface cerinţele persoanelor sau grupurilor conectate.)
Volum de pagini lunar recomandat 200 - 2.000 (HP recomandă ca numărul de pagini imprimate pe lună să se încadreze în domeniul specificat pentru performanţa optimă a dispozitivului, pe baza unor factori ce includ intervalele de înlocuire a consumabilelor şi durata de viaţă a dispozitivului într-o perioadă de garanţie extinsă.)
Calitate imprimare alb-negru (mod optim) Până la 600 x 600 dpi
Limbaje de imprimare PCLmS; URF; PWG
Tehnologie de imprimare Laser
Conectivitate, standard 1 port USB 2.0 de mare viteză; 1 Fast Ethernet 10/100Base-TX
Capabilitate de imprimare mobilă Apple AirPrint™; aplicaţia HP Smart; certificat Mopria™ Wireless operations are compatible with 2.4 GHz and 5.0 GHz operations only. Learn more at hp.com/go/mobileprinting. Apple Airprint -Mobile device must have AirPrint®. Wi-Fi Direct® printing- Feature is supported on select printers. Mobile device needs to be connected directly to the signal of a Wi-Fi Direct® supported MFP or printer prior to printing.  Depending on mobile device, an app or driver may also be required. For details, see hp.com/go/mobileprinting.  Wi-Fi Direct is a registered trademark of Wi-Fi Alliance®. The Mopria® Logo is a registered and/or unregistered trademark of Mopria Alliance, Inc. in the United States and other countries. unauthorised use is strictly prohibited. Requires the HP Smart app download. For details on local printing requirements see hp.com/go/mobileprinting. Certain features/software are available in English language only, and differ between desktop and mobile applications. Internet access required and must be purchased separately. HP account required for full functionality. Fax capabilities are for sending a fax only, and may require additional purchase. For more information, see: hpsmart.com/mobile-fax.
Capabilităţile reţelei 1 x Ethernet 10/100Base-TX
Cerinţe minime de sistem pentru Macintosh Apple® macOS v10.14 Mojave, macOS v10.15 Catalina, macOS v11 Big Sur; 2 GB spaţiu disponibil pe hard disk; este necesar accesul la internet
Cerinţe minime de sistem Microsoft® Windows® 10, 8.1, 8, 7: 32 sau 64 de biţi, 2 GB de spaţiu disponibil pe hard disk, conexiune la internet, Microsoft® Internet Explorer.
Viteză procesor 500 MHz
Memorie maximă 64 MB
Memorie 64 MB 
Compatibilitate card de memorie Nu
Stocare internă Nu
Sisteme de operare compatibile Windows 11; Windows 10; Windows 8; Windows 8.1; Windows 7; macOS 10.14 Mojave; macOS 10.15 Catalina; macOS 11 Big Sur; macOS 12 Monterey; Linux (Incompatibilitate cu Windows® XP pe 64 biţi şi Windows Vista® pe 64 biţi; soluţia completă de software este disponibilă numai pentru Windows 7 şi versiuni mai noi; pentru Windows Server 2008 R2 pe 64 de biţi, 2012 pe 64 de biţi, 2012 R2 pe 64 de biţi, 2016 pe 64 de biţi, se instalează numai driverul de imprimare. Windows RT OS pentru tablete (32/64 biţi) utilizează un driver de imprimare HP simplificat, inclus în sistemul de operare RT OS; sistemele Linux utilizează software HPLIP In-OS.)
Manevrarea hârtiei la intrare, standard Tavă de alimentare de 150 de coli
Manevrarea hârtiei la ieşire, standard Tavă ieşire de 100 coli
Tipuri suport Hârtie (laser, simplă, aspră, velină), plicuri, etichete, carton, cărţi poştale
Dimensiuni de suporturi acceptate A4; A5; A6; B5 (JIS)
Dimensiuni suporturi, personalizate 101,6 x 152,4 – 216 x 356 mm
Tip scaner Suport plat, ADF
Format fişier scanat JPEG, TIF, PDF, BMP, PNG 
Rezoluţie scanare, optică Până la 600 dpi
Dimensiune scanare (ADF), maximă 216 x 356 mm
Dimensiune de scanare (ADF), minimă 148 x 210 mm
Dimensiune scanare, maximă 216 x 297 mm
Viteză de scanare (normal, A4) Până la 19 ppm (alb-negru), până la 10 ppm (color) 4
Viteză de scanare (normal, Letter) Up to 20 ppm (b&w), up to 11 ppm (color) 4
Capacitatea alimentatorului automat de documente Standard, 40 de coli
Scanare duplex cu alimentator automat de documente Nu
Viteză de copiere (alb-negru, calitate normală, A4) Până la 29 cpm
Rezoluţie copie (text negru) Până la 600 x 600 dpi
Copii, maximum Până la 99 de copii
Setări de reducere/mărire la copiere 25 la 400%
Setarea copierii Micşorare/mărire; număr de copii; mai luminos/mai întunecat; optimizare; dimensiune/tip hârtie. Acceptă colaţionarea şi o singură faţă pentru grupurile din ADF.
Consum energie 453 waţi (imprimare activă), 3,3 waţi (pregătit), 0,6 waţi (repaus), 0,6 waţi (oprire automată/activare prin LAN, activat la expediere), 0,04 waţi (oprire automată/pornire manuală), 0,04 (oprire manuală) (Cerinţele de alimentare depind de ţara/regiunea în care se vinde imprimanta. Nu modificaţi tensiunile de funcţionare. Astfel de modificări vor duce la deteriorarea imprimantei şi la anularea garanţiei produsului. Consum de energie bazat în mod tipic pe măsurarea dispozitivului de 115 V.)
Alimentare curent 220–240 V c.a. (+/- 10%), 60 Hz/50 Hz, 2,8 A
Umiditate de funcţionare 10 – 80% umiditate relativă
Umiditate de funcţionare 30 – 70% umiditate relativă
Interval de umiditate pt. nefuncţionare 10 – 90% umiditate relativă
Temperatură de funcţionare de la 15 la 32,5ºC
Temperatură de funcţionare 59 to 90.5ºF
Certificat Blue Angel Da, Blue Angel DE-UZ 219 – garantat numai dacă se utilizează consumabile HP originale 
Consum tipic de electricitate (TEC) 0,256 kWh/săptămână (Energy Star); 0,684 kWh/săptămână (Blue Angel) 5 ( Cerinţele de alimentare depind de ţara/regiunea în care se vinde imprimanta. Nu modificaţi tensiunile de funcţionare. Astfel de modificări vor duce la deteriorarea imprimantei şi la anularea garanţiei produsului. Valoarea Energy Star este bazată în m)
Tehnologie cu caracteristici de economisire a energiei Tehnologie HP Auto-on/Auto-off
Etichete ecologice EPEAT® Silver 
Certificat Energy Star Nu
Siguranţă EN 60950-1:2006 +A11:2009 +A1:2010 +A12:2011+A2:2013; IEC 60950-1:2005 +A1:2009+A2:2013; IEC/EN 62368-1:2014; IEC/EN 60825-1 ediţia a 3-a; EN 62479:2010 / IEC 62479:2010
Gestiunea securităţii Pornire securizată, integritate securizată pentru firmware, integritate cod în timpul funcţionării, EWS cu protecţie prin parolă, navigare securizată prin SSL/TLS 1.0, TLS 1.1, TLS 1.2; TLS 1.0/1.1 dezactivat în mod implicit; actualizare la OpenSSL versiunea 1.1.1; activare/dezactivare porturi de reţea; SNMPv1, SNMPv2 şi SNMPv3, modificarea parolei pentru comunitate; setări implicite sigure, criptarea datelor în repaus, actualizare de firmware activă, parolă de administrator în mod implicit, cifru şi selecţie TLS; blocare cont; configurare Wi-Fi securizată
Dimensiuni minime (L x l x h) 418,0 x 308,0 x 294,4 mm 
Dimensiuni maxime (L x A x î) 418,0 x 467,6 x 452,8 mm 
Greutate 9,5 kg 
Ce se găseşte în cutie Imprimantă HP LaserJet MFP M234sdn; cartuş de toner LaserJet HP negru (700 pagini); ghid de referinţă; poster de configurare; certificat de garanţie şi pliant în unele ţări/regiuni; cablu de alimentare 6
Număr de cartuşe de imprimare 1 (negru)
Cartuşe de rezervă Cartuş de toner HP 135A LaserJet negru, W1350A (~1.100 pagini), cartuş de toner HP 135X LaserJet negru, W1350X (~2.400 pagini) 3 ( 7 Capacităţi de imprimare declarate conform ISO/IEC 19752 în condiţii de imprimare continuă. Capacităţile reale variază substanţial în funcţie de imaginile imprimate şi de alţi factori. Pentru detalii, consultă http://www.hp.com/go/toneryield)
Garanţie Un an garanţie limitată

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!