Ai nevoie de ajutor? Sună la 0245210105 sau scrie-ne la office@printerzone.ro, L-V 9-17. Comandă Acum!
**Imaginile prezente in magazin sunt strict cu caracter informational, de accea va aducem la cunostinta ca exista posibilitatea ca produsele sa aiba mici diferente fata de cele listate in site.**

Xerox Imprimanta alb-negru Xerox VersaLink B600

3.835,00 RON
Asistent inteligent pentru locul de muncă, dotat cu tehnologia Xerox ConnectKey. Imprimantă alb negru cu suport pentru dimensiuni A4. 
 
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 - 7 zile

Cod Produs: B600VDN Ai nevoie de ajutor? 0245210105
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Specificații
  • Review-uri (0)

Ideală pentru grupuri de lucru de la 8 la 15 / 10 la 20 utilizatori. Ecran tactil de 5" cu interfață asemănătoare unei tablete și personalizare completă. Rezoluție de până la 1200 x 1200 dpi.
Configurabil, conectat și foarte capabil.
Pentru o imprimantă alb-negru, VersaLink B610 nu este de bază. De fapt, VersaLink stabilește un nou standard pentru ceea ce vă puteți aștepta în productivitatea grupului de lucru de la Xerox. Acasă sau departe, acest asistent la locul de muncă extrem de configurabil, conectat la cloud, oferă capabilități complet noi, care depășesc cu mult concurența — la un preț competitiv.
Ușor, inteligent și sigur.
Ieșit din cutie, vă veți baza pe VersaLink B610 pentru a îndeplini în mod constant și impecabil sarcinile care vă fac afacerea să funcționeze mai eficient. De la vrăjitori de instalare fără IT până la opțiuni de configurare pas cu pas, sunteți gata de plecare - fără probleme.
Funcționalitate personalizabilă, bazată pe aplicații.
Cu ecranul tactil color personalizabil, capacitiv de 5 inchi, puteți să atingeți, să glisați și să vă prindeți prin sarcini și funcții cu ușurință asemănătoare dispozitivelor mobile.
Aplicațiile Xerox® ConnectKey® ajută la optimizarea eficienței biroului, iar accesul pe ecran la extinsa Xerox App Gallery oferă funcționalități extinse.
Cu Simple ID, utilizatorii individuali și grupurile introduc un ID de utilizator și o parolă o dată, apoi se bucură de acces rapid și securizat la presetări specifice sarcinii, contacte preferate individualizate și aplicații utilizate în mod obișnuit pe un ecran de start personalizat.
Conectivitate în cloud și mobil.
Imprimanta VersaLink B600 vă oferă libertatea de a lucra unde și cum doriți, cu acces la Google Drive, Microsoft® OneDrive®, DropBox și opțiuni suplimentare prin Galeria de aplicații Xerox.

Informatii suplimentare si pe website-ul producatorului.:

Funcții standard Cloud, Imprimare
Funcții opționale Cititor de card, Kit de productivitate cu hard drive de 320 GB
Viteză de imprimare până la 55 ppm
Volum de imprimare lunar recomandat Până la 20 000 de pagini
Ciclu de funcționare Până la 250 000 imagini/lună 
   
Imprimare față-verso Standard
Capacitate de hârtie standard 700 coli
Rezoluție maximă de imprimare 1200 x 1200 dpi
Opțiuni alimentare Tavă de alimentate pentru 550 de coli (maxim 4 tavi) (opţional)
  Tavă de alimentare de mare capacitate pentru 2,000 de coli cu rolă (opţional)
Opțiuni tipărire Finisare: capsare 50 de coli, tavă de alimentare pentru 500 de coli (opţional)
  Cutie poștală cu 4 bene (100 coli în fiecare benă)
Momentul ieșirii primei pagini, imprimare Până la 6.3 secunde
Procesor 1.05 GHz
Memorie de imprimare (standard/maximă) 2 GB / 2 GB
Conectivitate Ethernet 10/100/1000 Base-T, USB 3.0 de mare viteză, NFC Tap-to-Pair
Conectivitate (optional) Wi-Fi 802.11n/g/b/a și Wi-Fi Direct cu kit Wi-Fi opțional (conexiuni cu cablu și fără cablu acceptate)
Limbi descriere pagin Adobe® PostScript® 3™, HP-GL, JPEG, PCL® 5e, PCL® 6 emulation, PDF, TIFF, XPS
Caracteristici de imprimare Setări implicite ale aplicaţiei, Status bidirecțional în timp real, Creare broșuri, Mod editare, Identificare lucrare, Monitorizare lucrare, Imprimare personală, Imprimare de pe USB, Set de mostre, Lucrări salvate, Scalare, Imprimare securizată, Evitare pagini albe, Setări pentru unitate driverele de Store și de Recall, Tipărire față-verso (setare implicită), Xerox® setăridriver Earth Smart
Power consumption Operare: 900 W
  În așteptare: 72 W
  Economisire energie: as low as 0.78 W
Gestionare dispozitive  
Caracteristici de gestionare dispozitive Apple® Bonjour, Alerte e-mail, Xerox CentreWare® Web, Webserver Xerox® inclus
Print Drivers  
Asistență tehnică SO Fedora Core 24, HP-UX® 11iv3, IBM® AIX® 7.2, Linux®, Mac OS® version 10.10, Mac OS® version 10.11, Mac OS® version 10.12, Mac OS® version 12Citrix, Oracle® Solaris 11.3, Redhat® Enterprise, SUSE® 13.2, Windows® 10, Windows® 10 Server 2008 R2, Windows® 11, Windows® 7, Windows® 8, Windows® Server 2000, Windows® Server 2003, Windows® Server 2008, Windows® Server 2012, Xerox® Global Print Driver®, Xerox® Mobile Express Driver®
Securitatea  
Funcționalități de securitate Criptare AES 256 biți, Control acces, Registru audit, Creare automată certificat autosemnat, Validare rută certificat, Listă revocare certificat (Certificate Revocation List-CRL)/Protocol stare certificat online (Online Certificate Status Protocol - OCSP), Detectare falsificare externă a programului (Plugin XCP), Filtrarea domeniului, FIPS 140-2, Verificare firmware, Filtrare adresă IP, Suprascriere imediat a discului (HDD opțional), Autentificare în rețea, Filtrare port, Autorizare în funcție de roluri, SNMPv3, Imprimare securizată, Management certificat de securitate, Kit activare Smart Card (CAC/PIV/.NET), TLS/SSL
Electrical  
ENERGY STAR ENERGY STAR® qualified
Mediu de funcționare  
Temperatură (de funcționare) 10 - 32 ° C
Umiditate relativă (de funcționare) 10 - 85 % RH (noncondensing)
Warm-up time (from power save mode) 11 secunde

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!